Ik wilde een issue database voor het beheer van mijn projecten en ik een vond een vergelijking van dit soort systemen op de Drupal.org site: groups.drupal.org/node/17948

De volgende modules heb ik uitgeprobeerd:

Even zeer kort waarom ik de module Project Issue Tracking heb gekozen. Storms ziet er best goed uit, meer een project management systeem, het is een beetje teveel voor datgene wat ik wil. Case Tracker en Support Ticketing Systeem zien er ook goed uit, maar de winnaar is Project Issue Tracking. Deze module wordt ook gebruikt voor de Drupal ontwikkeling. Deze module is een uitbreiding op de Project module, welke uitgebreid kan worden met CVS Integratie en Subversion.

Installeren en configureren van Project Issue Tracking module

De Project Issue Tracking module, is afhankelijk van de volgende modules:

En natuurlijk ook: [Project Issue Tracking]()

De Modules activeren

Ga naar menu: Home»Beheren»Site-constructie»Modules

Activeer nu de volgende modules:

  • Comments Upload
  • Views
  • Project
  • Project Issue Tracking

Je bent nu klaar om Project Issue Tracking te gebruiken.